fbpx

Tunteja rennosta rankkaan, aamusta iltaan.

Joyolla treenaat, rentoudut ja pysähdyt arjen keskellä. Tunneistamme löytyy joogaa jokaiselle – taitotasosta riippumatta!

Liikunnalliset FLOW -tunnit

Jojo Flow - konstailematon koko kehon treeni

Kun haluat monipuolisia liikkeitä koko keholle, olit sitten aloittelija tai kokeneempi liikkuja, suuntaa tälle tunnille.

Asennot tehdään lyhyinä sarjoina, liikkuen virtaavasti ja hengitystä huomioiden. Ohjaaja antaa haastavimpiin liikkeisiin vaihtoehtoja, joten voit tehdä harjoituksen oman taitotasosi ja fiiliksesi mukaan!

Stamina Flow - epämukavuusalueelle ja takaisin

Tällä tunnilla tehdään kunnon treeni ja hiki virtaa – lihaskuntoa kehittävät sarjat tehdään ripeään tahtiin, kehoa ja mieltä haastaen.

Mutta tietysti järki päässä ja kehoa kuunnellen – saat haastavimpiin liikkeisiin vaihtoehtoja niin että treenistä tulee juuri sinulle sopiva. Tunneilla saatetaan käyttää pieniä käsipainoja!

Funky Flow - virtaava ja luova sarja

Nyt pääroolissa on luova ja erilainen sarja. Ensin lämmitellään päivän sarjassa pääroolissa olevat lihasryhmät ja liikeradat, sitten tutustutaan sarjan liikkeisiin ja niiden järjestykseen.

Lopuksi toistetaan sarjaa muutama kierros nauttien kunnon flow’sta. Sarjaan keskittyminen antaa mielelle todella paussin kaikesta muusta!

Rentouttavat VENYIN -tunnit

Venyin Lepo - syviä venytyksiä ja hengityksiä

Muutaman minuutin mittaiset, syvät venytykset hermostoa rauhoittaen ja hengitystä havainnoiden. Tällä tunnilla juuri mitään ei ulospäin näytä tapahtuvan – mutta palautuminen tehostuu, kierrokset laskee ja pääset todella kääntymään sisäänpäin.

Hyvin myös aloittelijalle sopiva tunti rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen.

Venyin Pehmeä - leppoisasti ja laiskasti venytellen

Makoisia venytyksiä ja rentoja liikkuvuusharjoitteita nykyihmisen ongelmakohdille – niskahartia-seutu, lantio, alaselkä ja rintakehä saa avauksia ja erilaisia rauhalliseen tahtiin eteneviä liikkeitä.

Toisin kuin Venyin Lepo -tunnilla, Pehmeällä tunnilla emme pääsääntöisesti pötköttele yhdessä asennossa minuuttikaupalla – tämä siis on levottoman sielun täsmätunti!

Hauskat ja erilaiset ELÄMYS -tunnit ja tapahtumat

Rock, EDM, Reggae, Hip hop - hyvää musaa ja virtaavaa liikettä

Eri musagenreille pyhitetyt tunnit vievät joogaharjoittelun uudelle tasolle! Nyt vaihdetaan seesteinen taustamusiikki kunnon biiseihin ja yhdistetään niihin sopiva harjoitus.

Kunkin tunnin tarkemman kuvauksen löydät ajanvarausjärjestelmästä tunnin kohdalta. Nämä tunnit jokatapauksessa ovat jokatasolle sopivia FLOW -tyyppisiä harjoituksia. Tervetuloa!

Joogaa joka lajin harrastajalle

Jooga on vallan mainio liikuntamuoto monen urheilulajin tueksi. Pidämmekin erilaisten lajien harrastajille suunniteltuja päiviä: luvassa mm. joogaa hiihtäjille, golffareille, crossfittaajille ja seinäkiipeilijöille.

Tule mukaan, kun haluat oppia liikkuvuudesta ja huoltaa kehoa ja mieltä oikein vimpan päälle. Sillä ei ole väliä, millä tasolla omassa lajissasi treenaat – lämpimästi tervetuloa!

Opi ja oivalla uutta Basics -tunneilla

Rennon meiningin ja hyvän fiiliksen Basics -päivät syväsukeltavat joogaliikkeiden linjauksiin, haastavempiin asentoihin ja erilaisiin harjoitteisiin, joilla joogatreenisi nousee uudelle tasolle!

Järjestämme niin joogan alkeita ihan aloittelijoille, kuin akrobaattisiakin käsilläseisontapäiviä. Toiveita otetaan vastaan – heitä sähköpostia tai huikkaa tunnilla!

Tervetuloa oivaltamaan ja oppimaan uutta!

Ohjaajat

Janne Sinisialo

Janne Sinisialo

Kaikki tuntityypit

Saana Rasehorn

Saana Rasehorn

Kaikki tuntityypit

Ilona Lempinen

Ilona Lempinen

Stamina, Jojo, Venyin

Tinja Jokiaho

Tinja Jokiaho

Stamina, Jojo